Borrels en Feestjes

Dé expert in borrels & feesten: van invulling tot aankleding

‘Feestexpert’: je kunt je vast ergere beroepen bedenken… We zijn dan ook meer dan trots dat deze mooie titel op ons cv pronkt! Maar vergis je niet: er komt een hoop bij kijken om die ene borrel, dat 30-jarig jubileum of die spontane laten-we-het-leven-vieren samenkomst van begin tot eind goed te laten verlopen. Dat  begint bij een goede organisatie en samenwerking. Wij praten je bij!

Een goed(e) borrel of feest begint met een sterke organisatie

Ons motto: samen sta je sterker. Dat betekent dat zowel jij als onze partners betrokken zijn bij de organisatie. Samen vormen we een team dat barst van de ideeën en kwaliteiten. Wil je heel graag dat ene thema tot leven brengen? Wij weten hoe en met wie! Wil je jouw borrel afsluiten met een vuurwerkfestijn? Ook daar hebben we de materialen voor.

Pieken met muziek en geluid

Onze maten zorgen voor hoogwaardig geluid, de juiste muziek, de beste DJ’s en stampvolle dansvloeren. Met professioneel apparatuur ter beschikking ben jij verzekerd van een borrel, verjaardag of jubileum die/dat kraakhelder en -scherp van zich laat horen.

Licht voor een fijne sfeer

Die gekleurde lampen, die in het oog springende spotlights en die hippe hanglampjes: geen feest is compleet zonder de perfecte verlichting. Elk borrel verdient zijn eigen verlichting die past bij het thema of de insteek. Muziek wordt gezien als gangmaker, maar licht is de ultieme sfeermaker. Een gouden duo dus!

Decoratie voor borrels: van lichtletters tot ballonnen

Over sfeermakers gesproken: de juiste decoratie maakt je feest fotowaardig. Wij hebben een grote voorraad aan decoratie-items die sfeer beloven. Wij noemen: planten, lichtletters, bloemen en ballonnen. Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje in ons assortiment.

Catering die smaakt naar meer

Van lekkere hapjes en een goed gevulde bar tot complete foodtrucks: wij houden van lekker eten en drinken! Dat is maar goed ook, want daardoor profiteer jij van de beste catering. Geen idee wat er past bij jouw event? Geen zorgen, we denken graag met je mee.

Ben je klaar om alles uit jouw (werk)borrel of ‘gewoon-omdat-het-kan-feest’ te halen?
Laten we samen het leven vieren! Wij zijn jouw one-stop-shop voor borrels en feesten – van klein tot groot. Eerst sparren of advies inwinnen? We kijken er naar uit om van je te horen.

Interesse? Neem contact met ons op

Zoeken