Licht

Wij hebben verlichting voor elke plek, feest, bruiloft of andere gelegenheid. Van heftige lichteffecten tot lange prikkabels, van sfeervolle lampionnen tot driedimensionale LED-balken…we hebben het allemaal.

Licht - Accu spots

Licht - Moving Heads

Moving Heads

Een mooi 360 graden lichteffect in verschillende soorten en sterktes. De moving-heads zijn los neer te zetten of op te hangen in een trussconstructie. Alle bekabeling en aansturing kunnen we uiteraard ook leveren.

Licht - Lichteffecten

Lichteffecten

De dansvloer wordt altijd een stuk leuker met vette lichteffecten. Kleuren, stralen, knippers en oplichtende effecten geven net dat beetje meer op je evenement. We verzorgen kleine effecten voor thuis net zo goed als complete lichtshows voor in een stadion of op een festival.

Licht - Par Spots

Par Spots

Op onze evenementen en festivals gebruiken we altijd par spots. Ze zijn te gebruiken als lichteffect (knipperend) of als uitlichting (vast). Daar het vaak compacte formaat zijn ze makkelijk weg te werken en ook draadloos is een optie.

Licht - Buitenverlichting

Buitenverlichting

Water- en koubestendige lichteffecten om een gebouw, boom of bouwwerk mee uit te lichten hebben we ook. Daarnaast trek je gegarandeerd de aandacht met sfeervolle prikkabels of lichtstralen in de lucht.

Licht - Spiegelbollen

Spiegelbollen

Spiegelbol spiegelbol aan het plafond…wie heeft de coolste spiegelbollen van het westelijk halfrond? Juist, wij! In diverse maten en variaties geeft dit die echte discosfeer die je wil hebben op je evenement.

Licht - Laser

Laser

Een laserhow maakt een evenement vaak helemaal af. Zowel voor binnen- als buitenevenementen is een vette fulcolor lasershow echt iets wat je bezoeker bij blijft. Wij hebben diverse lasers in ons assortiment, inclusief alle software voor de aansturing.

Licht - Theaterverlichting

Theaterverlichting

Een theaterproductie op locatie? Onze theaterverlichting geeft de juiste kwaliteit en setting op elke locatie. We kunnen daarbij ook een lichttafel en  technisch personeel leveren die de verlichting aanstuurt.

Licht - Dimmers & Switchpacks

Dimmers & Switchpacks

Ideaal om lampen mee te bedienen als een complete lichttafel wat teveel van het goede is. We hebben verschillende dimmers en switchpacks om lampen mee te bedienen en ook te dimmen.

Licht - Draadloos DMX

Draadloos DMX

Sommige plekken zijn moeilijk te bereiken met kabels, of de kabel is moeilijk weg te werken en hangt lelijk in het zicht. Met onze draadloze DMX oplossing kan dit anders en netter. De bediening en reactiesnelheid blijft hetzelfde.

Licht - Controllers

Controllers

Met onze lichttafels en controllers bedien je alle lichten en lichteffecten vanaf 1 paneel. Afhankelijk van de hoeveelheid- en soort verlichting die je wil bedienen, kies je welke lichttafel of -controller het meest geschikt is.