Themafeesten

Van Wild Wild West tot Viva Brazil: jouw themafeest is onze missie

Niets leuker dan een event organiseren dat volledig in één thema gestoken is. Je kan losgaan met de decoratie, de decors matchen maximaal met de uitstraling en de mensen pakken serieus uit met hun outfits. Die laatste categorie, die mogen de mensen lekker zelf regelen. Die uitstraling van dat themafeest: dat is waar wij onze ervaring laten spreken. kan jij wel een extra zetje in de goede richting gebruiken? Wij zijn jouw maat!

Themafeesten staan voor creativiteit

In kaders denken? Daar doen wij niet aan. Een themafeest staat namelijk voor creativiteit en anders durven denken. Heb je een leuk thema in je hoofd? Dan schieten we graag te hulp met ons netwerk van gezellige professionals. Heb je van je vrienden de eervolle taak gekregen om dat ene themafeest te organiseren? Of moet het volgende verenigingsfeest in één specifieke kleur geregeld worden? Onze handen beginnen nu al te kriebelen! Samen met jou en onze maten halen we alles uit de kast om deze ideeën uit te voeren.

Decoratie en decors maken jouw themafeest af

Een themafeest valt of staat met de juiste afstemming. Dit begint met de uitnodiging en zet door in de decoratie en een eventueel decor. Niet alleen hebben wij een breed assortiment met decoratie-items die gehuurd kunnen worden, ook denken we graag mee met ideeën voor de ‘inkleuring’ van de ruimte. Uitpakken met een themadecor? Deze kunnen we volledig voor je op maat maken.

Thematisch knallen met de catering

Hapjes en drankjes volledig in één stijl? Dat zeg je tegen ons maar één keer! Hoe tof is het bijvoorbeeld als je kiest voor een halloweenthema en ‘oogballen’ en bloody mary’s serveert? Of het trakteren op spicy kipspiesjes die perfect passen bij een Wild Wild West thema? Oké, nog eentje dan: het organiseren van een volledig Braziliaans buffet dat naadloos aansluit op een Viva Brazil thema? Je hoort het: we zijn enthousiast en barsten van de inspiratie. Mooi meegenomen: onze leveranciers en wijzelf zijn ook nog eens gezellig om mee te werken.
Vraag het je voorgangers maar!

Samenwerken staat in ons werk voorop. Jouw ideeën zijn leidend, wij denken mee, vullen aan en voeren uit. Sparren over jouw themafeest? Je weet ons te vinden!

Interesse? Neem contact met ons op

Zoeken