Festival

Festival organiseren? Maak het makkelijker én leuker met onze maten!

In de zomer of toch in de winter: een festival is altijd een goed idee. De losse sfeer, de blije mensen en de meeslepende muziek: we hebben er al veel mogen meemaken én organiseren. Wat we leuker vinden? Kiezen is onmogelijk! Het meemaken van een festival is een bijzondere beleving, maar samen met een team een volledig festival organiseren en zien dat alles gelukt is? Dat is een ervaring waar niets tegenop kan. Je hoort het al: een festival organiseren zit in ons bloed. Kan jij onze hulp gebruiken? Wij zijn erbij!

Sterk in productie en opbouw

Een gezellig en succesvol festival begint bij een goede productie en opbouw. Wat wordt de indeling? Welke spullen zijn er nodig en welke leveranciers kunnen hierin versterken? Een sterk samenspel van ervaring en netwerk maakt dat jij de productie en opbouw zonder zorgen met ons kunt invullen.

Terreintekeningen waar vergunningverleners van smullen

Die festivalvergunning gaat hand-in-hand met een terreintekening die de veiligheid en de indeling goed weet te onderbouwen. Wij maken in de meeste gevallen 3D-terreintekeningen die een realistische weergave zijn van de dag zelf. Dit zorgt ervoor dat vergunningverleners sneller akkoord gaan met het plan en jij dus sneller door kan me de organisatie. 

Van DJ’s tot barpersoneel en beveiliging: iedereen is erbij

Zeg je ‘festival’, dan zeg je ‘muziek’. Wist je dat onze matenclub ook verrijkt is met DJ’s? Echte vakidioten die goed zijn in wat ze doen! Over vakmensen gesproken: ook voor barpersoneel, beveiliging en een EHBO-team ben je bij ons aan het goede adres.Wist je dat onze matenclub ook verrijkt is met DJ’s? Echte vakidioten die goed zijn in wat ze doen! Over vakmensen gesproken: ook voor barpersoneel, beveiliging en een EHBO-team ben je bij ons aan het goede adres.

Festival organiseren? Goede catering mag niet ontbreken!

Water vloeit rijkelijk op festivals, maar natuurlijk mogen de biertjes, wijntjes en mixdrankjes ook niet vergeten worden. Wij hebben goede lijnen met horecapartijen en zorgen ervoor dat het op jouw festival aan niets ontbreekt. Wat betreft eten: foodtrucks, een vers fruit corner of een bar met burgers? Niets moet, alles mag.

Afbouwen met frisse energie

Na opbouw volgt ook de afbouw. We snappen ‘t, het liefste gaat iedereen nog een dag door met feesten, toch zorgen we altijd dat we met frisse energie de afbouw regelen. Pas als het terrein netjes achtergelaten wordt, kun je zeggen dat je festival van begin tot eind geslaagd is. Dát is het resultaat waar we met elkaar voor gaan!

Zoek je een ervaren én gezellig team van professionals met wie je jouw festival succesvol invult? Hartstikke leuk als wij daarbij mogen helpen!

Een match met je partner én organisatieteam? Zeg ‘ja’ tegen jouw bruiloftMaat!

Het leven mag gevierd worden en daarmee de liefde ook! Ben jij die aanstaande bruid of bruidegom die met veel plezier (en oké: een klein beetje stress…) toeleeft naar die ene, langverwachte bruiloft? Spannend!  Deze dag doe je (meestal) niet meer over en moet zo perfect mogelijk verlopen. Dit begint allemaal bij het matchen met je partner natuurlijk. Dat zit dus al goed! Nu alleen nog die perfecte match vinden op het gebied van de organisatie…

…Zoek niet verder! Wij zijn niet alleen gek op goede feesten, ook zijn we een kei in de organisatie van events die ‘spreken’ in liefde.
Hét hoofdingrediënt voor jullie bruiloft! Met een kritische blik, positieve instelling en eindeloze voorraad creativiteit maken we van jullie trouwdag een dag die de boeken in gaat. Spreekwoordelijk en indien gewenst ook letterlijk met fotografie en film.
Over een perfecte match gesproken…

Liefdevol samenwerken

Met onze ruime ervaring in eventorganisatie en ons grote netwerk met waardevolle partners bieden we je graag een helpende hand. ‘Liefde’ is immers het hoofdingrediënt van jullie bruiloft: iets wat bij ons centraal staat in alles wat we doen. Samen met jullie denken we na over de invulling en aankleding. En mocht je nog op zoek zijn naar een gezellige en professionele foto- of videograaf, dan koppelen we je graag aan één van onze ervaren maten.

Bruiloftdecoratie: van stretchtenten tot blowing bubbles

Zeg jij ‘ja’ tegen onze maten, dan zeggen wij ‘ja’ tegen de meest uitdagende vraagstukken.
Een bruiloft met een festivalthema organiseren? Dan mogen onze sfeervolle stretchtenten inclusief tapijt niet ontbreken.
Een knusse trouwdag in de tuin? Dan leveren we met liefde lampjes afgestemd op de stijl van jullie dag. Het jawoord op een binnenlocatie geven? Ook dan staan we klaar met tijdloze bruiloftdecoratie.

Geluid: van apparatuur tot draaiende DJ

Het jawoord is gegeven, de taart is aangesneden en de sfeer wordt losser en losser. Tijd om te dansen en de liefde al swingend te vieren! Eventmaat staat paraat met geluid van het hoogste niveau. Denk bijvoorbeeld aan DJ-apparatuur en ijzersterke speakers. Ook nog zoekende naar een DJ die jullie favoriete platen draait? Ook hier is ons netwerk mee verrijkt.

Bruiloftorganisatie: voor een gezellige en succesvolle aanloop naar ‘de dag’

Wil je de bruiloftorganisatie breder uit handen geven? Ook dan mag je op ons en onze maten rekenen. Van de productie en de opbouw tot het regelen van die ene foodtruck en sfeervolle decoratie: we doen het met liefde. We hebben ruime ervaring met het organiseren van kleine en grote events én zijn daarnaast gezellig om mee samen te werken. Wil je niet alleen van de dag zelf, maar ook van de aanloop er naartoe genieten? Dan zijn wij graag jouw bruiloftmaat.

Eventmaat: sterk in het oplossen van problemen

Echte maten kijken verder dan hun neuzen lang zijn. We luisteren, denken mee, vullen aan en voeren uit. Natuurlijk allemaal samen met jullie als bruidspaar, want jullie wensen staan voorop. Door onze handen ineen te slaan houden jullie de regie in handen, maar heb je wel een maat aan je zijde die bijspringt in de dingen waar je zelf minder goed in bent. Eén ding staat voorop: jullie liefde verdient het leukste organisatieteam. Samen alles uit jullie trouwdag halen? Dan horen we je graag!

Interesse? Neem contact met ons op

Zoeken