Geluid

Op bijna ieder evenement is geluid nodig. Voor een spreker, een DJ of een volledige stage hebben wij al het juiste geluid in huis voor je evenement. Of het nou voor 10 of 10.000 bezoekers is, wij regelen het.

Geluid - In Ear

Geluid - Dj Gear - CD Spelers

CD Spelers

De CDJ reeks van Pioneer is al jaren leidend op het gebied van DJ Gear. Met deze spelers kan je zowel van CD’s als  USB afspelen. Door gebruik te maken van de vinyl functie en het jogwheel krijg je dezelfde functies als dat een platenspeler heeft. De verschillende varianten van de CDJ spelers brengen verschillende functies en mogelijkheden met zich mee. De prijsklassen hiervan verschillend uiteraard ook. We hebben genoeg keus uit een ruim assortiment in ieder geval.

Geluid - Dj Gear - DJ mixers

DJ mixers

DJ Mixers is de verzamelnaam voor alle mengpanelen die wij hebben. Met onze mixers kan je als artiest de juiste mix maken en het publiek tot in extase krijgen op ieder evenement, bruiloft, bedrijfsfeest of festival. Onze mixers worden altijd bij terugkomst weer gecheckt op beschadigingen waardoor jij er zeker van kunt zijn dat altijd elke functie, knopje of schuifje werkt. We hebben verschillende mixers met diverse functies en prijsklassen.

Geluid - Dj Gear - Platenspelers

Platenspelers

Sommige mensen zeggen dat het echte DJ’en met- en de ongekend rauwe sound van vinylplaten ongeëvenaard blijft. Draaien met de grote zwarte vinylschijven is altijd in trek gebleven bij zowel artiesten als publiek. Wij hebben diverse platenspelers uit de Technics lijn in voorraad. Met de juiste accessoires zoals goede naalden, earthquake antishock en andere toebehoren geef je DJ’s de ultieme draai ervaring op onze platenspelers.

Geluid - Dj Gear - Accessoires

Accessoires

Voor de pro’s onder ons hebben we ook de echte hebbedingetjes in huis. Onder accessoires vind je alles om artiesten volledig te voorzien tijdens hun optreden. Elke liveset moet op z’n best zijn dus niks wordt aan het toeval overgelaten door het gebruiken van slimme en goed apparatuur. Kijk hier wat we allemaal hebben om hierbij te helpen.

Geluid - Speakers

Speakers

Naast dat we complete geluidssets hebben, bieden we ook diverse speakers los aan. Ook hier heb je de keuze tussen speakers voor een klein tuinfeestje of speakers voor een groot festival.

Geluid - Dj Booth

Dj Booth

Als je een DJ- of meerdere DJ’s voor je evenement hebt geboekt, wil je graag dat zij er een beetje “mooi bij staan” toch? Wij leveren naast zeer praktische- ook echte design DJ Booths.

Geluid - Microfoons - Microfoons bedraad

Microfoons bedraad

Kraakhelder geluid voor een spreker, zanger, koor of MC is gegarandeerd met een goede kwaliteit microfoon. Wij hebben diverse soorten microfoons voor elke toepassing of evenement.

Geluid - Microfoons - Microfoons draadloos

Microfoons draadloos

Kraakhelder geluid voor een spreker, zanger, koor, maar ook instrumenten is gegarandeerd met een goede kwaliteit microfoon, en dan ook nog draadloos. Wij hebben diverse soorten draadloze microfoons voor elke toepassing of evenement.

Geluid - Microfoons - Microfoon statieven

Microfoon statieven

Een microfoon kan niet altijd worden vastgehouden door een spreker of artiest. Daarom hebben we diverse microfoonstatieven om de microfoon op de juiste plaats mee te houden. Voor zowel stemmicrofoons als instrumentenmicrofoons.

Geluid - Versterkers

Versterkers

Krachtig geluid begint met een goede versterker. Onze versterkers zijn toepasbaar op zowel kleine speakers als grote speakersets. Makkelijk instelbaar en zelfs te vergrendelen zodat het geluid beheerst kan worden.

Geluid - Mengtafels

Mengtafels

Geluid regelen van bands, grote shows of podia met daarop DJ’s kan het beste met een mengtafel (geluidstafel). We hebben diverse mengtafels in ons assortiment, zowel digitaal als analoog. Voorkom geluidsoverlast van je evenement en behoudt zelf de controle over het geluidsniveau met een goede mengtafel.

Geluid - Silent Disco

Wel een lekker dansfeest maar geen vergunning voor hard geluid? Dan is de silent disco dé oplossing voor jou. Terug van nooit weggeweest is dit concept hipper dan ooit. Met 3 kanalen op de koptelefoon kan naar 3 verschillende artiesten geluisterd worden. Zonder te bewegen kun je dus switchen tussen verschillende genres/podia/DJ’s etc.

Geluid - Overige

Overige

Naast alle apparatuur bieden we ook aanvullende- en exclusieve items aan zoals statieven, dB-meters, DI-boxen, etc. Zit wat jij zoekt er niet bij, dan bestaat het niet 🙂