Over Eventmaat

Al een tijdje samen bezig

Voor het eerst samen gekomen in 2013, toen Bas (onze generaal) aan een paar Leidse feestorganisatoren zijn plannen voorlegde samen een festival op te zetten. Datzelfde jaar kregen we het nog voor elkaar, de eerste editie van Puur Festival bij recreatiegebied Vlietland was gelijk een succes.

Inmiddels zijn we al wat jaren bezig, en gaven we meerdere festivals, clubnachten en andere evenementen. We genieten hiervan, om mensen een mooie dag te geven geeft veel energie. We zouden hier dan ook graag meer mee doen.

Na de nodige koffie- en lunchdates met andere partijen, kwamen we tot de conclusie dat we iets nieuws op moesten zetten: Eventmaat.

Wat doet Eventmaat?

Samengevat: we helpen bij het opzetten van evenementen. We kennen het klappen van de zweep: we weten hoe een vergunning aan te vragen, welke spullen je nodig hebt, wat dingen kosten en waar ze te krijgen (en helaas ook hoe een verzekeringsprocedure werkt). Daarnaast hebben we inmiddels twee loodsen vol aankleding, gereedschap en andere spullen, die ook door anderen gebruikt kunnen worden!

Wie zit er achter Eventmaat?

We zijn begonnen als organisatie van Puur Festival. Nu we dat redelijk onder de knie hebben, zetten wij ons ook in voor anderen.

Bas van Dijck
en Arjan Wagensveld hebben de dagelijkse leiding en nemen de beslissingen.
Lourens Thalen is de knapste van het stel en heeft deze website gebouwd (en de teksten geschreven). Daarnaast hebben we nog onze eigen helden/bouwkoningen zoals Tom van Elsen en Ernst Wagensveld die praktisch alles kunnen bouwen wat we bedenken. Verder werken we met vaste partners en een flexibele schil van freelancers die allemaal al hun gewicht in goud waard zijn.