Foto, video & livestream

Fotograaf & videograaf: festivalsfeer of eventpret haarscherp ‘vangen’

Beeld brengt sfeer en sfeer zorgt voor enthousiasme. Kan je ergens niet bij zijn, dan zijn foto’s en films een mooie manier om dat feest toch mee te pakken. Wij zeggen wel: kwaliteit zet de toon. Hoe zonde is het bijvoorbeeld als jouw festivalvideo slecht van kwaliteit is en je mensen niet enthousiasmeert, maar demotiveert? Gaat gelukkig niet gebeuren, met de hulp van Eventmaat! Wij werken samen met ervaren fotografen, videografen én livestreamers. Maten die stuk voor sterk sterk zijn met beeld en precies weten wat ze doen.

Van festivalfotograaf en evenementenvideo’s tot livestreams

Met de juiste foto- of videografie neem je mensen opnieuw mee naar de sfeer van die dag.

Met 3D-camera’s aan de hand en drones in de lucht klikken onze maten (bewegende) beelden vanuit alle mogelijke hoeken. Het eindresultaat? Haarscherpe beelden die de beleving van die dag perfect weerspiegelen. Het moment óp het moment in beeld brengen? Dan kennen wij een livestreamer die dat geweldig en graag voor je doet

Storytelling: van kijker naar hoofdrolspeler

Wil je de beeldbeleving naar het hoogste niveau tillen? Dan is storytelling een mooie optie. Hierbij maken we, in overleg met jou, een script waardoor de kijker wordt meegezogen in je evenement. Letterlijk een verhaal dus, waar de kijker de hoofdrol in speelt. Deze beleeft het event als bezoeker en bekijkt de film door zijn eigen ogen. En echte ervaring, gewoon vanuit je luie stoel.

Onze fotografen en videografen geven graag advies

Kan je wel wat extra versterking gebruiken in de vorm van een foto- of videograaf? Dan koppelen we je met plezier aan één van onze maten. Zo weet jij zeker dat jouw evenement op geweldige wijze wordt teruggekeken…. ook járen na dato. Wil je sparren over de opties die het beste passen bij jouw event? Geen probleem, daar denken we graag in mee.

Interesse? Neem contact met ons op

Zoeken