Decorbouw

Decor bouwen? Creëer samen met ons een sfeervolle beleving

‘Beleving’ is het kernwoord bij alle evenementen die wij organiseren. We worden elke keer weer blij als we positieve reacties krijgen van bezoekers, artiesten, hulpverleners en zelfs gemeenten. Dit maakt ons trots en vormt de brandstof om het volgende feest nóg toffer te maken. Wil jij samen met ons het leven vieren en een sfeervol event opzetten? Wij kunnen niet wachten! Wist je bijvoorbeeld dat wij, samen met onze partners, ook complete decors bouwen?

De juiste decors vertellen het verhaal van jouw event

Elk event verdient zijn eigen uitstraling die past bij een specifieke thema – van cowboyland tot sprookjeswereld. Samen met onze partners zorgen wij voor een bijpassend decor dat de toon zet én vasthoudt. Deze decors vertellen het verhaal van jouw evenement en stralen daarmee pure passie uit. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of publieksevenement: je mag rekenen op onze ervaring en creativiteit. Samenwerken met onze ervaren maten? Dan beloven wij niet alleen een event, maar een beleving neer te zetten. Een plek waar lang over na wordt gepraat en waar mooie herinneringen gemaakt worden. Wedden dat die unieke decors op jouw festival op álle socials zijn terug te zien, omdat bezoekers niet kunnen stoppen met foto’s schieten?

Geen ervaring met decor bouwen? Geen probleem!

Extra fijn: wij hebben onze eigen loods waar we met passie jouw decor bouwen. Zo krijg je wel de kwaliteit waar je om vraagt, maar heb je geen last van de weg daarnaartoe. 

Hulp nodig bij het creatieve proces en de uitvoering? Of wil je jouw mooie ideeën met onze maten bespreken? We horen je graag. Geen tijd om zelf aan de knoppen te draaien? Dan nemen we de totale organisatie met plezier van je over. Natuurlijk mét behoud van jouw doelstellingen.

Voor een vet decor (in thema) zoals dit stage-ontwerp zit je bij ons helemaal goed.

Interesse? Neem contact met ons op

Zoeken