Nieuwjaarsborrel

Een knallende nieuwjaarsborrel: nieuw jaar, ouderwets feesten

De tijd: hij lijkt voorbij te vliegen. Dat dansen op dat zomerse festival voelt als gisteren, maar het einde van het jaar is toch echt in zicht. Het goede nieuws? Dit is een mooi excuus om die nieuwjaarsborrel te organiseren! Heb je een bepaald idee in je hoofd, maar weet je niet hoe je dit uit moet voeren? Of heb je een sparringsmaat nodig om die geweldige ideeën tot leven te laten komen? We zijn nu al enthousiast!

Een nieuwjaarsborrel zonder zorgen

Knalfeesten zijn onze specialiteit, zo ook de organisatie van succesvolle nieuwjaarsborrels. We hebben talloze eindejaarsfeesten mogen opzetten én meemaken, waardoor we zeker weten dat we er met elkaar wat moois van maken. Ons team helpt je met het vinden van een passende locatie, regelt de drankinkopen, maakt afspraken met leveranciers én helpt je aan de inhuur en verhuur van apparatuur en personeel. Extra fijn: door onze ervaring weten we precies welke prijzen eerlijk zijn, hoe we problemen kunnen voorkomen en waar extra op gelet moet worden.

De feestmaat voor studentenverenigingen, bedrijven en sportclubs

Ben je lid van een (studenten)vereniging, verantwoordelijk voor een bedrijfsteam of sta je aan het hoofd van een sportclub? Eventmaat is dé feestmaat voor iedereen. De voorwaarde? Alles uit je borrel of feest willen halen en met een grote glimlach (en kleine kater) het nieuwe jaar beloven af te trappen.

Mag jij je buigen over de nieuwjaarsborrel van dit jaar?
We springen graag bij. Stuur ons gerust een berichtje voor meer informatie.

Puurfestival Oud & Nieuw 2019

Bij Puur  organiseren we ook een feest bij Oud&Nieuw. Wij weten wel hoe we de jaarwisseling moeten vieren!

Interesse? Neem contact met ons op

Zoeken