Personeelsfeest

Een bedrijfsevenement dat indruk maakt bij al je collega’s? Check!

De één heeft echte maten op zijn werk, de ander houdt zakelijk en privé liever gescheiden. Hoe dan ook: een bedrijfsevenement verbindt. Zélfs als het een verplicht nummertje is… Mag jij het personeelsevenement op kantoor organiseren maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Of heb je moeite met het vinden van een activiteit waar je jouw collega’s mee omver blaast? Maakt helemaal niet uit, dat is precies waar Eventmaat te hulp schiet. Wat je krijgt? Een rugzak vol ervaringen met het organiseren van (bedrijfs)evenementen. Tien man? Geen probleem. 1000 man? Leuk, laten we onze schouders eronder zetten!

Teambuilding burgerlijk? Niet bij een personeelsevenement uit onze handen

‘Teambuilding’: de term die elk bedrijf erin gooit op het moment dat er wordt gesproken over een personeelsevenement. We snappen het, dit woord is misschien wat beladen, maar écht: teambuilding hoeft niet saai of burgerlijk te zijn. Het doel? Ontspannen, lachen, en elkaar op een andere manier leren kennen. Al dansend tijdens een dansworkshop, vol in de focus tijdens boogschieten, draaiend in de rol als DJ of al varend op een boot: er is van alles mogelijk. Voor de ‘afterparty’ zoekende naar lekkere livemuziek? Dan regelen wij een gave liveband of gezellige DJ. We hebben namelijk een geweldig netwerk van gezellige professionals. De strekking? Jij wenst, wij denken mee en samen pakken we uit.

Een locatie die past bij je wensen, collega’s en budget

Een locatie die voldoet aan de hooggespannen verwachtingen van je collega’s en ook nog eens binnen het budget van het personeelsevenement past? Ja, het vinden van een locatie kan een uitdaging zijn. Wat helpt? Het hebben van een waardevol netwerk. Wij zouden Eventmaat niet zijn als we geen maten door heel Nederland hebben zitten! Met verschillende locaties in ons bestand die geschikt zijn voor diverse doeleinden weten we zeker dat we ook jou helpen aan die perfecte match. Oók als je een buitenlocatie zoekt voor 500 man met voldoende parkeergelegenheden.

Horeca & productie, helemaal op maat

Geen personeelsevenement is compleet zonder lekkere hapjes, fijne drankjes én ervaren en vrolijk personeel dat dit op leuke wijze serveert. Past een foodtruck bij jouw bedrijfsevenement? Fixen we. Is een traditionele catering gepaster? Komt voor elkaar. Natuurlijk denken we ook graag mee op het gebied van productie, bijvoorbeeld als er overkappingen of toiletten geregeld moeten worden.

Een totaalplaatje? Ons team regelt je bedrijfsevenement van begin tot eind

Wil je niet alleen hulp bij één onderdeel maar de complete organisatie uit handen geven? Op ons professonele netwerk kun je bouwen. Van het sturen van uitnodigingen en het inventariseren van de vegetarische gasten tot het leiden van de productie en de terreinopbouw: jouw totaalplaatje is bij ons in vertrouwde handen. Fijn: door onze ruime ervaring weten we precies wat er mis kan gaan en waar de haken en ogen zitten. Scheelt jou weer een kleine inzinking (of twee)!

Interesse? Neem contact met ons op

Zoeken