Wat doen wij

Evenement organiseren? Onze maten helpen je aan materialen en diensten

Yes! Het besluit staat vast: jullie gaan een evenement organiseren. Het enthousiasme wordt direct gedempt door alle vragen die oppoppen. ‘Welk thema slaat aan?’, ‘Hoe komen we aan ál die decoratie?’, ‘Wat doen we met de decors?’ en ‘Wat hebben we eigenlijk voor productiemateriaal nodig?’. Geen zorgen, samen met Eventmaat werk je op een gezellige en soepele manier toe naar een succesvol event.

Van productiematerialen tot festival decoratie en alles daartussenin

Eventmaat zit in Leiden, maar we verzorgen productiematerialen, festival decoratie en alles daartussenin in heel Nederland. Concreet kun je hierbij denken aan decoratie, eventmateriaal, horeca, podia, tenten, licht en geluid. En juist omdat jullie op ons en onze partners kunnen rekenen als ‘maten’, kijken wij verder dan alleen het leveren hiervan. Samen delen we de ervaring en passie die nodig is om sfeervolle beleving neer te zetten. Jouw event is ons event. Daarmee bedoelen we dat wij er net zoveel liefde in stoppen als dat jij dat doet.

Creëer een fijne sfeer met onze maten: van barpersoneel tot DJ

Uit ervaring durven we te zeggen: een festival of feest stelt niks voor zonder de juiste mensen op de juiste plek. Hiermee bedoelen we natuurlijk niet de bezoekers: dat zijn de gangmakers eerste rang. We hebben het over sfeermakers die een feest maken van jouw organisatie en de dag zelf. Denk aan:

 

  • Een gastheer/gastvrouw die zorgt voor een goede eerste indruk
  • Barpersoneel dat het bestellen van dat biertje of die cocktail tot een beleving maakt
  • Een technicus die weet hoe te handelen bij een storing
  • Een (decor)bouwer die zorgt voor een sfeervolle omgeving
  • Een DJ die zorgt voor fijne platen op elk moment van de dag (of nacht)

 

Al deze mensen moeten zowel communicatief als uitvoerend sterk zijn, pas dan weet je dat je event goed verloopt. Je raadt het al: onze evenementenorganisatie heeft al deze mensen voor je klaar staan. En ook hierbij geldt: kom je er niet uit, dan denken wij graag mee over de diensten die passen bij jouw feest.

‘Maar wat kost dat dan, een evenement organiseren?’

Heel simpel: jouw portemonnee heeft de leiding. En bij Eventmaat bedoelen we dan ook echt dat jíj de prijs bepaalt. Via onze webshop vind je heel eenvoudig je producten in diverse prijscategorieën. Weet je niet wat je precies moet bestellen? Dan kijken we graag met je mee om te achterhalen of het bijvoorbeeld goedkoper kan. 

Interesse? Neem contact met ons op

Zoeken