Online evenementen

Een online evenement: met één druk op de knop samen (lachen)

Online evenementen: in coronatijd heb je ze vast wel eens voorbij horen komen. Misschien heb je er zelfs wel eens aan deelgenomen. Toch is het ook een hele fijne manier om evenementen te organiseren. Bijvoorbeeld voor een bedrijf dat mensen over de hele wereld heeft werken en die iedereen toch op een leuke manier samen wilt brengen. Of gewoon, omdat je jouw enorme vriendengroep wilt verrassen met een moment samen dat nét even anders is dan normaal. Er zijn heel veel leuke opties die wel wat organisatie vergen. Eventmaat springt hier graag in bij.

Van escaperoom tot (pub)quiz: online evenementen zijn een trend!

Bij online evenementen kun je denken aan zakelijke events (webinars bijvoorbeeld), maar ook aan meer speelse varianten. Wat denk je van een online escaperoom met een horrorthema? Of een online vragenvuur die de Hollandse kennis van je collega’s test? Ook mogelijk: een online pubquiz voor op de vrijdagmiddag, zodat die vriendin die momenteel in Duitsland zit er toch bij kan zijn. Genoeg opties dus!

Eventmaat: voor hen die het zelf al druk genoeg hebben

Vergis je niet: ook bij het organiseren van online evenementen komt een strakke organisatie kijken. Zeker als je met veel mensen op verschillende plekken te maken hebt. Je moet een geschikte datum voor iedereen weten te vinden, de uitnodigingen moeten verstuurd worden en er moet contact gehouden worden met het bedrijf dat het spel opzet. Heb je het al druk genoeg met je eigen planning en kun je jouw focus goed gebruiken voor andere dingen? Vinden wij helemaal niet erg, wij helpen je namelijk met plezier uit de brand.

Versterking nodig bij het opzetten van dat langverwachte onlin evenement? Neem gerust contact op. We beloven: samen komen we tot een sfeervolle online ervaring.

Interesse? Neem contact met ons op

Zoeken