Styling

Eventmaat regelt een sterk staaltje styling

De styling van een evenement is een vak apart. Of dit nu in één kleurenthema moet gebeuren voor je dochter, afgestemd is op die vijftigste verjaardag van je vader of je de perfecte styling moet regelen voor op de zaak: een kritisch, scherp en creatief oog is onmisbaar. Wat je wens ook is, onze maten staan in de startblokken. Niet alleen omdat we het leuk vinden, maar ook omdat we inmiddels al vele mensen blij hebben mogen maken met styling die staat als een huis.

Decoratie en catering in stijl

Het belangrijkste onderdeel van een sterk staaltje styling zijn de decoratie-items die elkaar versterken. Denk hierbij aan sfeervolle verlichting, hippe lichtletters of vrolijke vlaggen. Echt de show stelen? Dan kan de styling doorgetrokken worden in bijvoorbeeld de catering. Passende hapjes en drankjes zorgen er – samen met de decoratie – voor dat gasten écht even in een andere wereld stappen. Als dat de reacties zijn die je krijgt, weet je dat je styling geslaagd is. Wist je dat je wij een one-stop-shop zijn en je álles direct via ons kunt regelen? Zo kunnen decoratie, horeca en licht & geluid eenvoudig online besteld worden. Geen idee waar je moet beginnen? Trek dan bij ons aan de bel. Wij ondersteunen je graag in dit traject.

Volledige ontzorging in styling? Wij denken mee, vullen aan en voeren uit

Krijg je eerder de kriebels dan een glimlach als je denkt aan die styling voor dat ene grote event? Geef het creatieve en uitvoerende proces dan volledig aan ons uit handen. Wij hebben een groot netwerk vol met maten die goed zijn in wat ze doen. Zo bewaar jij je focus voor de dingen waar je energie van krijgt en doen wij dat ook. Een win-win situatie!

Wil je hulp bij de styling van die ene bijzondere dag of wil je de volledige styling overlaten aan professionals met een missie? We helpen je met veel plezier!

Interesse? Neem contact met ons op

Zoeken