Tenten

Oh wat houden we van tenten. Een sfeervolle manier om overkapping te bieden. We zijn voornamelijk gecharmeerd van stretch-tenten. De tenten die we verhuren worden ook voor je opgezet, dus geen zorgen. Eventueel kan je ook vlonders laten leggen, zeker prettig in de koude en natte perioden. Tenten kunnen vaak aan elkaar gekoppeld worden, zodat je echt grote stukken kan beschutten.

Tenten - Zweedse tipi tenten

Zweedse tipi tenten

Tenten - Stretchtent

Stretchtent

Stretchtenten zijn onze favoriet. Koppel ze aan elkaar voor een stretchtent op maat, leg er vlonders onder bij slecht weer. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en worden uiteraard bij jouw evenement opgezet. In combinatie met andere materialen zoals bamboematten en verlichting is voor een klein budget iets geweldigs neer te zetten, maar op zichzelf of aan elkaar gekoppeld kan een stretchtent al genoeg blikvanger zijn. Stretchtenten zijn de perfecte manier om sfeerverhogende tijdelijke overkapping neer te zetten voor een zeer redelijke prijs.

Tenten - White Luxury

White Luxury

Tenten - Dome

Dome

De dome tent straalt meteen feest uit. Perfect als overkapping maar ook met zijwanden leverbaar. Met mooie verlichting erin echt een eyecatcher op ieder evenement, bedrijfsfeest of bruiloft.

Tenten - Pagode

Pagode

Onze pagodetenten zijn voor alle doeleinden geschikt. Perfect voor een tuinfeest, BBQ, bruiloft, foodfestival, festival, en vele andere evenementen of gelegenheden waar je een tent bij nodig hebt.

Tenten - Toebehoren

Toebehoren

Als extra toebehoren voor onze tenten leveren we ook diverse LED-parlampen als verlichting en heaters om de tent warm te houden. Ook kunnen we signing leveren voor “niet roken” nooduitganglampjes.