Special effects

Net dat beetje extra nodig op je feest of event? Dat kan geregeld worden met special effects. We hebben en brede keuze uit diverse special effects om je publiek mee te vermaken, verbazen en dat echte WOW!-effect te bezorgen.

Special effects - Vuurwerk

Special effects - Rook

Rook

Rook geeft een mooi effect op licht- en lasereffecten. Hierdoor worden de effecten extra goed zichtbaar en komen ze volledig tot hun recht. We hebben rookmachines in meerdere vormen, prijsklassen en capaciteiten voor ieder evenement.

Special effects - CO2

CO2

CO2 is, naast dat het lekker verkoelend werkt, een echte partypopper voor de climaxmomenten van jouw evenement. In verschillende soorten en maten en met verschillende grootte tanks geven ze die extra kick aan het event.

Special effects - Vuur

Vuur

The roof, the roof, the roof is on fire! Voorzichtigheid is geboden met de stage flames. Een gaaf vuur effect om de show mee te stelen. Is echt vuur een beetje teveel? Dan hebben we ook de LED-flame lights.

Special effects - Wind

Wind

In 2015 hebben we met ons festival windkracht 12 gehad. Dit was iets teveel van het goede, maar met onze diverse ventilatoren heb je de windkracht zelf in de hand. Ideaal om rook sneller door een zaal te verspreiden of als koeling.

Special effects - Bellen

Bellen

Of het nou een kinderfeestje is of één voor volwassenen, bellen door de lucht zijn voor iedereen leuk. We hebben meerdere bellenblaasmachines voor jouw evenement, bedrijfsfeest of bruiloft…..of kinderpartijtje 😉

Special effects - Sneeuw

Sneeuw

Perfect voor op een winters themafeest of après skifeest; onze sneeuwmachine. Je kan ‘m makkelijk bijvullen met vloeistof en hij is op afstand bedienbaar. Zorg voor je eigen skipiste en let it snow.

Special effects - Val systeem

Val systeem

Een gordijn, bal of net met ballonnen laten vallen vanaf een hoge- of moeilijk bereikbare plek kan perfect met ons valsysteem. Op afstand kun je met één druk op de knop het valsysteem bedienen waardoor je perfect getimed en 100% veilig de lading kan laten vallen.

Special effects - Confetti - Confetti shooters

Confetti shooters

Special effects - Confetti - Confetti vullingen

Confetti vullingen

Special effects - Confetti - Handheld cannons

Handheld cannons

Special effects - Confetti - Electric cannons streamer

Electric cannons streamer

Special effects - Confetti - Electric cannons confetti

Electric cannons confetti