Picnic Summer Party 2019

  • Picnic
  • Datum: 28/08/2019
  • Locatie: Valkenburgse Meer

Ze zijn pas een paar jaar bezig, maar Picnic is al meerdere jaren het snelstgroeiende bedrijf van Nederland. Je hebt de herkenbare wagentjes misschien al wel eens gezien, of ben je een van de honderdduizenden gebruikers.

Picnics personeel is hecht, samen werken zij vanuit een hub om overal op tijd de boodschappen langs te brengen. Shoppers (de order-pickers) en runners (die in de wagentjes rijden) werden tijdens de Picnic Summer Party 2019 samen naar het Valkenburgse Meer gebracht voor twee dagen activiteiten en feest. 

Wij pakten samen met Picnic de productie op, hielpen bij het regelen van teambuilding activiteiten, regelden de bar en barbeque (samen met het Buitenhuis) en verzorgden transport, promotiemateriaal en nog veel meer. 

Wij vinden Picnic een geweldige partner om mee samen te werken: een jong, snel bedrijf dat echt wat toevoegt en daarnaast zijn het ook gewoon heel fijne mensen om mee te werken. Op twee dagen hebben we elk zo’n 800 Picniccers mogen verwelkomen en dat was beide dagen een groot feest. We doen graag corporate events voor grotere groepen, dit was weer een bijzonder project waar we graag een vervolg aan geven!

Benieuwd naar de beelden?