De Gouwe in ’t Park

  • Eigen productie
  • Datum: 04/07/2020 - 31/07/2020
  • Locatie: Park Landskroon

Samen met Café de Gouwe, bekend als de gezelligste huiskamer van Oegstgeest, openen we een tijdelijk terras in Park Landskroon. In de maand juli opent “De Gouwe in ’t Park” en brengt zo een stukje gezelligheid naar Oegstgeest. 

We zagen door corona natuurlijk plots onze zomerplannen in het water vallen. De Gouwe, net als andere kroegen en restaurants, moest noodgedwongen ook dicht. We wilden alsnog graag wat bijzonders doen, maar dan binnen de maatregelen zoals opgesteld door de overheid. Voldoende afstand, extra maatregelen omtrent hygiëne en precies zoals het hoort. De Gouwe in ‘t Park heeft 40 tafels.

Om drukte te beperken wordt gevraagd om vooraf te reserveren. Het park blijft voor iedereen beschikbaar en er zijn meerdere maatregelen genomen om overlast voor de buurt te beperken. Het project behelst een echte lokale samenwerking, met eten van Toko Lekki, het Hilton en uiteraard de Gouwe zelf. 

Meer informatie is te vinden op degeouweintpark.nl of op facebook.com/degouweintpark. De organisatie vraagt nadrukkelijk aan gasten om op de fiets te komen en vooraf te reserveren, echter is het ook mogelijk voor voorbijgangers om op locatie te reserveren, maar alleen als er plek is. Het terras opent op zaterdag 4 juli, reserveren is al mogelijk op degouweintpark.nl.