Rigging

Alles om apparatuur in- en mee op te hangen, te monteren, te beschermen en op de juiste plek te krijgen vind je hier. Van een klein statief tot een grote takel trussconstructie, we hebben alles.

Rigging - Trussconstructie

Trussconstructie

Een trussconstructie is een aaneenschakeling van meerdere trussen om zo een brug of constructie te maken. Hierin kun je apparatuur hangen, (tent)doek of netten over spannen of gebruiken als versteviging.

Rigging - Truss

Truss

Truss frames zijn bijna altijd gemaakt van aluminium en daardoor goed te tillen. Losse delen kunnen aan elkaar gebouwd worden om zo een trussconstructie te maken. Ze kunnen relatief zwaar belast worden.

Rigging - Truss - Truss Cirkel

Truss Cirkel

Rigging - Truss - Truss Driehoek

Truss Driehoek

Rigging - Truss - Truss Single Tube

Truss Single Tube

Rigging - Truss - Truss Vierkant

Truss Vierkant

Rigging - Takels

Takels

Grotere trussconstructies voor bovenin een zaal of in het midden van een trusskooi zijn te zwaar om handmatig omhoog te krijgen. Gelukkig hebben we hier takels voor zodat je veilig en efficiënt apparatuur op de juiste hoogte kunt krijgen.

Rigging - Statieven

Statieven

Onze statieven zijn ideaal om parlampen de hoogte mee in te krijgen. Daarnaast kunnen ze ook functioneren als poten van een trussbrug om meerdere lampen etc. in op te hangen.

Rigging - Regenkappen

Regenkappen

Bescherm lampen, moving-heads, lasers en andere hangende apparatuur met onze regenkappen. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat het nog weleens kan regen in Nederland, ook in de zomer.