Verhuur voor evenementen

Bij Eventmaat organiseren wij niet alleen zelf, wij doen ook alles aan verhuur voor evenementen. We zijn een specialist, maar kunnen heel breed leveren. Dit doen wij door intensieve samenwerking met partners, zodat wij ook heel voordelig aankleding, licht, geluid, apparatuur, tenten en hekwerk kunnen leveren. En ook dingen die je niet huurt, zoals vergunningen, terreintekeningen en verzekeringen helpen we graag mee.

Verhuur voor een festival, feestje of congres

We pakken graag verschillende klussen aan – dat vinden we simpelweg het leukst. Festivals doen we zelf natuurlijk veel in eigen beheer, wat de nodige voordelen geeft bij het organiseren van feestjes. We proberen alles aan te bieden voor verschillende evenementen, om onze opdrachtgevers zorgen weg te nemen. Het maakt niet uit wat je organiseert, met Eventmaat als partner is alles waar je zelf niet aan denkt zo geregeld.

Een greep uit veel verhuurde producten

Wij adviseren je graag

Wij begeleidingen onze verhuur-aanvragen naar wens en behoefte. We willen dus altijd graag weten wat voor plannen je hebt als organisator – in veel gevallen kunnen wij namelijk advies geven hoe een visie het beste (en goedkoopste) te realiseren.