Wij zoeken een stagiair!

Stage decorbouwer / evenementen

Eventmaat en Puur Festival hebben plek voor 2 stagiairs of stagiaires. Wij bouwen decors, aankleding en decoratieve objecten voor onze eigen festivals en evenementen. Hiervoor zijn we op zoek naar 1 of 2 enthousiaste studenten die al een goede klusbasis hebben en klaar zijn om meer ervaring op te doen in het bedenken en maken van vette aankleding en decoratie. Vanaf juli hopen we weer festivals te kunnen organiseren dus we zijn volop aan het voorbereiden.
Om een goed beeld te krijgen van de decors en aankleding die we maken kijk je hier:

Aftermovie van Puur Festival, met veel van onze aankleding erin.

Wat voor werkzaamheden ga je doen?

Onder begeleiding van onze ervaren decorbouwers werk je als stagiair mee aan het bedenken en maken van alle decors en aankleding die we op onze festivals gebruiken. We hebben een eigen werkplaats met daarin alle gereedschappen en ruimte om dit te bouwen. Onze werkplaats is gevestigd in Leiden en de bouw van alle deco vindt plaats in de periode van mei t/m juli. Jouw stage mag natuurlijk korter zijn dan dat maar moet hier dus wel binnen vallen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje met daarin je ervaring en motivatie naar info@eventmaat.com of gebruik ’t formulier hieronder:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.