De handenwaston, het handen-was-station, een praktische oplossing om overal je handen te kunnen wassen

Het coronavirus dwingt ons om meer afstand van elkaar te houden, beter te letten op hygiëne en dus vaker onze handen te moeten wassen. Sportverenigingen mogen inmiddels voor kinderen weer open, maar wel onder voorwaarde dat er plek is waar iedereen zijn of haar handen kan wassen. Dat is niet overal mogelijk, daarom komen wij met de handenwaston!

Een handenwas-unit te huur of te koop

Uit oude olievaten bouwen wij een mobiel handenwas-station. Deze sluiten wij aan op de aangewezen locatie, via een tuinslang en een afvoer. De kraan werkt met een sensor, dus het is niet nodig deze aan te raken. De ton is te koop of te huur (ook voor langere tijd). Neem direct contact door te mailen naar bas@eventmaat.com of bel op 06 5265 0103.

Handen wassen bij sportverenigingen, maar ook bij terrassen

We hebben dit model gemaakt zodat er bij sportverenigingen weer gesport kan worden. Geen rijen bij de kraan in de kleedkamer, maar netjes buiten. Zeep erbij, handdoekjes en je bent klaar om te gaan. Wij komen de ton graag bij je aansluiten.

We verwachten dat vanuit de overheid (en de bevolking) meer aandacht blijft voor hygiene en de mogelijkheid je handen wassen. Ook bij terrassen zou een handenwaston niet misstaan, zo kan iedereen die het terras op wil (als we weer mogen) daarvoor nog de handen wassen.

Ik wil graag een handenwaston

Nou, dat komt goed uit. Wij bouwen de tonnen op aanvraag, meerdere tegelijk. Neem direct contact door te mailen naar bas@eventmaat.com of bel op 06 5265 0103. Wij komen de tonnen uiteraard installeren, bij huur halen we deze uiteraard ook weer op.