Funktion One huren kan bij Eventmaat

De speakers van Funktion One zijn redelijk legendarisch,. Hun opvallende uiterlijk zorgt voor een herkenbaar gevoel en een soort verzekering dat het met het geluid wel goed zit. We zullen niet roepen dat Funktion One huren altijd de beste oplossing is (voor live-muziek zijn warmere speakers wellicht logischer) maar voor veel techno-feesten zijn er geen andere opties. Veel bezoekers worden gerustgesteld bij het zien van F1, wetende dat er lekker geknald kan worden.

Funktion One zijn compromisloos zuiver en geven een goede geluidskwaliteit. Deze speakers zorgen ervoor dat voor elektronische muziek lekker uit de verf komt. Funktion One kan zowel heel groot als heel klein neergezet worden, voor kleine feesten tot enorme festivals. Uiteraard krijg je bij Eventmaat de technische ondersteuning die je nodig hebt – we hebben heel fijne geluidsmannen.

Funktion One te huur

Funktion One huren gaat bij ons in sets, zowel groot als klein, of helemaal op maat. Weet je exact wat je wil en staat het er niet bij, of juist totaal niet en heb je hulp nodig? Neem dan eerst contact op en dan helpen we je om het perfecte geluidssysteem uit te kiezen. We hebben nog veel meer soorten speakers, mocht je niet per se Funktion One willen huren, kijk dan eens bij Speakers/geluid.