Evenementenbureau in Leiden

Eventmaat is een evenementenbureau: wij houden van evenementen, in alle soorten en maten. Dance-festivals zoals Puur Festival, borrels in de Waag, feestjes bij sportclubs en verenigingen, besloten bedrijfsfeesten, congressen, wij vinden het prachtig.

Evenementen in Leiden en de randstad

Eventmaat zit ook in de organisatie van Puur Festival. Dit geeft ons de basis als evenementenbureau.
Eventmaat zit ook in de organisatie van Puur Festival

Wij opereren in de omgeving van Leiden en hier organiseren wij onder eigen naam Puur Festival (festivals) en Puur Classics (clubnachten). We werken als evenementenbureau veel in samenwerking met andere partijen, zoals andere feest-organisatoren, leveranciers, gemeentes, etc. We hebben duidelijke en goede afspraken met partners voor zaken als beveiliging, hekwerk, sanitair, waar we meermaals per jaar mee samenwerken. We kunnen daarom alles verzorgen voor een geslaagd evenement. 

Congressen, conventies en zakelijke evenementen

Sinds kort houden wij ons ook bezig met de organisatie van zakelijke evenementen. We kwamen erachter dat veel van onze organisatorische inzichten ook veel profijt opleveren voor de zakelijke markt. We hebben wat overhemdjes aangeschaft zodat we niet uit de toon vallen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op