Personeelsfeest

Ben jij degene die een personeelsfeest mag (of moet) organiseren? Dan zijn wij jouw maat! We hebben ervaring met personeelsfeesten tot 1000 man, dus wat je ook voor ogen hebt, wij krijgen het voor elkaar.

Activiteiten bij je bedrijfsfeest

Het is natuurlijk leuk om wat te gaan doen: een beetje teambuilding, elkaar wat op een andere manier leren kennen dan enkel aan de vergadertafel. Wij regelen leuke activiteiten die passen bij jouw bedrijf. Dit kan van alles zijn: een dans workshop, boogschieten, drakenbootracen, een DJ-cursus, varen, alles is mogelijk. Ook artiesten boeken is voor ons geen probleem. Een toffe band of een DJ die er een feestje van maakt? Geen zorgen, dan zit je bij ons goed.

Een goede locatie vinden

We hebben veel contact met verschillende locaties (en stiekem een groot bestand met geschikte locaties voor verschillende doeleinden). Zoek je iets binnen voor 50 man, of juist buiten voor 500 met voldoende parkeergelegenheid? Geen probleem, wij kunnen wel een paar locaties aandragen.

Horeca en productie

We kunnen alles verzorgen qua horeca: eten, drankjes en personeel, het is geen probleem. Foodtrucks kunnen ook, als dat beter past. En heb je al aan toiletten gedacht, of overkapping voor als het gaat regenen?

Een totaalplaatje

We kunnen op alle vlakken helpen. Uitnodigingen versturen, inventariseren hoeveel mensen vega eten of een melk verdragen, opbouwen van het terrein, assisteren bij of leiden van de productie, personeel, horeca, alles wat erbij komt kijken en waar je misschien nog helemaal niet aan gedacht hebt. Vanuit Eventmaat gaat het allemaal vanuit een enkele offerte die vrijblijvend en gratis op maat wordt gemaakt.

Organiseer jij het personeelsfeest van jouw bedrijf en wil je daar graag wat onvergetelijks van maken? Neem dan vooral contact op. We werken voornamelijk in regio Leiden / Zuid-Holland, maar zo groot is de Randstad niet, we komen graag jouw kant op!