Decorbouw

We zijn nogal van de feestjes (organiseren). Afhankelijk van de locatie, de wensen en het budget doen wij een goed voorstel hoe wij denken het feestplezier tot een maximum te brengen. Wij kunnen helpen met alles wat er toe doet:

Wij zijn handige jongens, dat laten we graag zien met ons decorbouw. Ons eigen Puur Festival staat bekend om haar vette aankleding, met elk jaar een ander thema. Complete stages worden in elkaar aangekleed met hout, layher torens, doeken, of wat er maar beschikbaar is. Ook de rest van het terrein ziet er verzorgd uit met veel decoratie. Als de avond valt is het pas echt feest met onze eigen lampionnen en verlichting.

Avondeten stage bij Puur Festival 2017
Voor een vet decor (in thema) zoals dit stage-ontwerp zit je bij ons helemaal goed.

Heb je wat moois in gedachten?

Wij helpen ook andere evenementen met het bouwen van decor en verzorgen van sfeer. We hebben onze eigen loods en zijn je dus niet tot last. Wil je witte lampionnen die knipperen? Geen punt, wij bouwen het. Toch liever een kleurrijk podium in cowboy-thema? Kunnen wij ook. Decorbouw is iets wat wij het liefste doen. 

Decors zouden moeten passen bij het evenement. Is je doelgroep van middelbare leeftijd, dan steken wij het heel anders in dan wanneer je een festival organiseert. Desalniettemin, onze expertise is toepasbaar op veel verschillende doelgroepen en evenementen. Wij verkennen graag samen de opties! Neem contact op.