Een DJ voor de bruiloft nodig?

Iedereen heeft een andere muzieksmaak, of nummers die voor hem, haar of allebei speciaal zijn. Maar op een van de belangrijkste dag van je leven volstaat een Spotify-lijstje toch niet helemaal. Veel mensen vergeten dat muziek niet alleen voor de vriendengroep moet zijn, maar ook voor oud-tantes, saaie collega’s of die gozer die eigenlijk niemand echt kent.

Een goede bruiloft-DJ proeft de sfeer

En heeft een volle platentas mee om overal op in te spelen. Uiteraard is het belangrijk om van te voren contact te hebben: wat vinden jullie fijn qua muziek, doen jullie een speciale openingsdans, hebben jullie speciale nummers die absoluut wel (of juist niet) gedraaid mogen worden?

Een goede bruiloft-DJ krijgt iedereen van z’n stoel af

Ok misschien je overgrootmoeder niet, maar sommige platen werken nu eenmaal beter. Obscure house, harde techno, het werkt toch wat minder goed als het publiek daar niet speciaal voor komt. Een mengelmoes van muziek uit de tijd van je ouders, de fijnste hitjes die jullie zelf hebben uitgezocht, een paar klassiekers waar zelfs je chagrijnige oom van opfleurt.

Geen zorgen, de muziek is in de juiste handen

We hebben meerdere bruilofts-DJ’s die al jaren meedraaien (jeetje wat een leuk grapje). Neem contact op met ons om te bepalen wie het beste bij jullie past, zodat we een voorstel kunnen doen dat perfect bij jullie past. Uiteraard bespreek je voor de grote dag je wensen, deel je een Spotify-lijstje en zorg je ervoor dat daadwerkelijk jouw smaak gevangen wordt. We kunnen alle apparatuur ook leveren, of we passen ons aan op wat er al staat.

Neem contact met ons op om ervoor te zorgen dat jouw bruiloft ook een geweldig feestje wordt.