Bruiloften

Je bruiloft zou de mooiste dag van je leven moeten zijn. Nu zijn wij niet getrouwd, maar snappen wel hoe belangrijk de puntjes op de i zijn. 

Je bruiloft zou de mooiste dag van je leven moeten zijn. Nu zijn wij niet getrouwd, maar snappen wel hoe belangrijk de puntjes op de i zijn. Wij vinden het bij onze eigen evenementen geweldig om mensen een mooie dag te bezorgen, maar bruiloften zijn pas echt kicken – de dagen die niemand meer vergeet.

Wij vinden het heerlijk om te helpen bij bruiloften. We werken samen met de ceremoniemeester en het bruidspaar, helpen met aankleding en zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Geen stress met een paar handige jongens die weten hoe het werkt.

Decoratie en apparatuur voor een bruiloft

Zoals misschien al duidelijk, zijn wij enorm fan van stretch-tenten. Wist je dat deze ook in het wit te krijgen zijn? Leg er vlonders onder met tapijt en het is ineens een heel bijzondere ervaring. De avond kan verlicht met verschillende soorten sfeerlampjes, afgestemd op de stijl van de bruiloft. DJ-apparatuur en goed geluid wordt natuurlijk ook geregeld. Ook binnen kunnen wij locaties prachtig aankleden, helemaal naar wens van de gelukkigen. En als je een bruilofts-DJ nodig hebt, dan regelen we die ook!

Assistentie bij de productie

We draaien vaak evenementen met meer dan 1000 bezoekers, we snappen inmiddels waar de knelpunten zitten en stress mogelijk uitbreekt. Dit zijn we graag voor. Daarnaast zouden vrienden en familie ook stressloos van zo’n dag moeten kunnen genieten. Wij geven graag feedback op indelingen, aankleding en de agenda. Op de dag zelf zijn wij aanspreekpunt voor de locatie om problemen op te lossen voor deze merkbaar zijn voor de gasten. Als wij ons werk goed doen, is het een fantastische dag, gaat er niets mis en lijken wij onzichtbaar. 

Bekijk ook: