Nieuwjaarsborrel

Een nieuwjaarsborrel organiseren? Daar hebben wij wel ervaring mee!

Samen het nieuwe jaar in doe je natuurlijk met een nieuwjaarsborrel. Wij hebben al de nodige borrels en feestjes georganiseerd, dus weten we precies wat jouw borrel tot een succes maakt. Bij veel bedrijven wordt er iemand aangewezen om zoiets te organiseren, maar als je niet fulltime evenementen organiseert is het wel fijn om te weten wat de opties zijn, waar je aan moet denken en wat je absoluut niet mag vergeten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 49637395_2490410341032145_5500676968036696064_o-1024x683.jpg
Bij Puur organiseren we ook een feest bij Oud&Nieuw. Wij weten wel hoe we de jaarwisseling moeten vieren!

Eventmaat denkt mee met alles

Of je nou hulp nodig hebt met het bepalen van een mooie locatie, inkoop van drank, afspraken met leveranciers, inhuur van apparatuur of handjes op de vloer, wij helpen je. We weten wat eerlijke prijzen zijn, wat er moet gebeuren moet om het memorabel te maken en hoe problemen te voorkomen.

Ben jij verantwoordelijk voor de nieuwjaarsborrel?

Neem dan vooral even contact met ons op. De beller is sneller, maar mailen mag natuurlijk ook. Wij gaan graag om tafel om te bepalen hoe we jouw bedrijf, vereniging of instelling het beste helpen.