Diensten

Eventmaat is een evenementenbureau in Leiden

Wij helpen met de organisatie en productie van evenementen. We kunnen helpen met het gehele traject, maar zijn graag vanaf het begin betrokken om optimaal te kunnen helpen. We leveren veel verschillende diensten, lees meer over ons als evenementenbureau.

Verhuur en verkoop van alles voor evenementen

De afgelopen jaren hebben we nogal wat spullen verzameld. Deze verhuren we, of de dingen die slechts eenmalig gebruikt worden worden verkocht. Denk hierbij aan gereedschap, decor, aankleding, maar omdat we ook deals hebben met leveranciers verhuren we ook (een stuk goedkoper) audio, podia, tenten, etc. Bekijk ons productoverzicht.

Onze Diensten

Vergunningen

Inmiddels hebben wij al in meer gemeentes vergunningen aangevraagd (en gekregen) dan we op een hand kunnen tellen. Wij hebben ervaring met vergunningstrajecten en helpen hier graag mee.

Lees verder

Productie en Assistentie

We willen onszelf niet op de borst kloppen, maar soms is het wel goed om te delen waar je vandaan komt. We organiseren grotere evenementen (van 500 tot 5000 mensen) en hebben al de nodige stressvolle dagen gedraaid. 

Lees verder

Borrels en Feestjes

Wordt je moeder 60? Bestaat het bedrijf 5 jaar? Is je hockeyteam kampioen geworden? Is het gewoon tijd voor een feestje?

Lees verder

Bruiloften

Je bruiloft zou de mooiste dag van je leven moeten zijn. Nu zijn wij niet getrouwd, maar snappen wel hoe belangrijk de puntjes op de i zijn. 

Lees verder

Decorbouw

We zijn nogal van de feestjes (organiseren). Afhankelijk van de locatie, de wensen en het budget doen wij een goed voorstel hoe wij denken het feestplezier tot een maximum te brengen. Wij kunnen helpen met alles wat er toe doet:

Lees verder