Bericht van

Geen evenementen deze zomer, maar wel lekker het terras op!

Corona gooit overal roet in het eten, maar wij blijven niet stilzitten. Naast dat we verschillende handenwastonnen hebben gebouwd, zijn we de afgelopen tijd heel erg druk geweest met een andere invulling van onze zomer.

Tijdelijke terrassen in Oegstgeest

We hebben op verschillende plekken nu een vergunning aangevraagd. We zijn er nog niet (helemaal) en zijn nu vooral met buurtbewoners en partners in gesprek, maar het lijkt de goede kant op te gaan! We werken aan de volgende locaties:

  • Park Landskroon in juli – samen met o.a. De Gouwe, Toko Lekki en het Hilton.
  • Irispark in augustus – samen met o.a. Brasserie Hemel en Jonker.
  • De Klinkenbergerplas – met o.a. De Gouwe en het Beleg van Oegstgeest

We zijn nog druk in gesprek met onze partners, maar iedereen lijkt heel constructief en samen kunnen we er echt een tof project van maken. Dit project is ook precies zoals wij het graag zien: we weten waar onze kracht ligt (concept, vergunning en productie) en laten andere dingen zoals heerlijk eten opdienen graag over aan anderen, het beste van twee werelden!

Tijdelijke terrassen in Leiden

We zijn op dit moment ook bezig om in Leiden terrassen op te zetten en zijn druk bezig met horeca om hier samen uit te komen. We kunnen (gelukkig) een heel prettige constructie aan met restaurants, dus mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact op – let op, we zoeken echt samenwerkingen met bestaande horeca. Hier zien we mogelijkheden bij het Huigpark, De Leidse Hout en kijken we ook naar de Garenmarkt – als we overlast genoeg kunnen beperken!

Alles digitaal, dus ook bestellen en betalen

We proberen zoveel mogelijk fysiek contact te vermijden. Reserveren wordt verplicht (waarschijnlijk vanaf een bepaalde tijd) en we letten goed op hygiene. Reserveren gaat online en via die website kan je meteen bestellen en betalen via Tikkie. Dit systeem is gebouwd door Opper en neemt een hoop zorgen weg.

Nadat 6 eigen en meerdere co-producties afgelast werden, zijn we meteen aan het werk gegaan om te kijken wat er dan wél kan. Gelukkig lijkt de zomer nog vol mogelijkheden te zitten, dus we hopen dat we er alsnog een prachtig 2020 van kunnen maken. Tot slot: steun de horeca, wees lief voor elkaar en houd je aan de voorschriften van het RIVM. Samen komen we hier sterker doorheen!

Geef een reactie