Bericht van

Rondkijken bij de parkeergarage van de Garenmarkt

De parkeergarage onder de Garenmarkt wordt binnenkort geopend en wij mochten al even binnen kijken! De garage gaat flink diep onder de grond en omdat wij door de gemeente de aangewezen partij zijn om de garage feestelijk te openen, waren wij voor oplevering al welkom.

Bas en Arjan van Eventmaat – uiteraard met helmpje op!

De garage onder de Garenmarkt wordt een nieuwe toegang tot Leiden. Bovenop komen keurige en zwierige stukken groen die de hele buurt veel aantrekkelijker maken. Door de parkeergarage onder de grond te verstoppen hebben bewoners er minimaal last van. Omdat de aanleg van de garage natuurlijk wel veel van omwonenden vroeg, wil de gemeente hen graag bij elkaar brengen voor een bijzondere opening.

Evenementen voor gemeentes en overheid

We merken erg duidelijk dat het festivalseizoen ten einde is. We hadden verwacht dat het daarom wat rustiger zou worden, zodat we iets meer tijd hebben voor alles dat de afgelopen maanden bleef liggen. Niks is minder waar, nu we ook steeds meer evenementen mogen organiseren voor gemeentes en andere overheidsinstanties. Erg leuk, het brengt ook weer nieuwe uitdagingen met zich mee.

Kunnen we wat voor jou betekenen? Kijk vooral eens bij wat voor diensten we aanbieden of neem meteen contact op.

Geef een reactie