Bericht van

Eventmaat wordt sponsor van hockeyvereniging Roomburg!

Al jaren lopen wij zelf rond bij Roomburg, bij het leukste hockeytoernooi van de Randstad: Pim’s! Zelf kunnen we niet hockeyen, maar veel van onze vrienden wel en we voelen dan ook een echte verbinding met de hockeyvereniging. De afgelopen jaren helpen we al bij de nodige feestjes en vieringen en daar gaan we graag mee door!

Voor wat hoort wat

Hockeyvereniging Roomburg was een van onze eerste vaste opdrachtgevers. Bij de thé dansant en A/B feesten mochten wij al techniek regelen, daarnaast werden we altijd betrokken als er wat te vieren viel. In de tijd dat wij al helemaal overtuigd waren van ons eigen kunnen, kregen we bij hen al de kans. Dat vertrouwen moet natuurlijk beloond worden op het moment dat dat kan: met sponsoring!

Goed zichtbaar bij het hoofdveld

Wij krijgen een prachtig plekje aan het hoofdveld met ons logo erop. Roomburg krijgt nog steeds de beste deals (in alle eerlijkheid – die krijgt iedereen bij ons) maar ook een nette bijdrage te besteden aan de club. Bij de vereniging hangt een bord met de tekst “Niemand is groter dan het team. Geen team is groter dan de club.” Wij vinden dit prachtig, het sluit precies aan op onze visie: samen maken we er pas echt wat moois van. Wij zijn heel blij met de steun die wij al heel vroeg van de club kregen en we zijn nog blijer dat we inmiddels wat terug kunnen doen.

Op vele jaren een mooie samenwerking! 🍻🏑

Geef een reactie