Bericht van

Wij denken mee over evenementenbeleid

De gemeente Leiden bracht ons op de hoogte dat het evenementenbeleid ter inspraak ligt. Het concept evenementenbeleid, dat voor meerdere jaren vastgesteld wordt, kan dan besproken en bekritiseerd worden door iedereen die er de moeite in wil steken.

Een verantwoordelijkheid die we samen dragen

Wij houden ons natuurlijk veel bezig met veiligheidsplannen, vergunningstrajecten en terreintekeningen, we zitten vaak met gemeente en provincie aan tafel. We denken mee hoe we geluidsoverlast kunnen beperken, praten met wijkverenigingen en zorgen ervoor dat we vette evenementen kunnen geven zonder te veel van de buurt te vragen.

Een reactie op het concept van het evenementenbeleid

Inmiddels zijn we 13 kantjes verder en hebben we ruim 20 partijen bij elkaar die onze visie ook steunen: eigenlijk alle houders van zware vergunningen in Leiden. Samen staan we sterk voor een levendiger Leiden. Mocht je benieuwd zijn naar onze visie, stuur dan vooral een mailtje naar lourens@eventmaat.com – dan delen we het.

De visie van ondernemend en organiserend Leiden wordt op 23 september ingediend bij de gemeente, wij zijn benieuwd. Vanuit Puur hebben wij ook een zienswijze geformuleerd, wij willen graag meer in Leiden doen (hoewel de omliggende gemeentes ook geweldig zijn om neer te strijken).

Heeft jouw gemeente ook nieuwe beleidsplannen omtrent evenementen?

Schroom niet om contact op te nemen, wij hebben nogal wat bij elkaar gesprokkeld en delen deze informatie graag. Neem even contact op!

Geef een reactie